A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7
Лебединської міської ради Сумської області

Матеріально-технічне забезпечення закладу освіти (згідно з ліцензійними умовами)

ПАСПОРТ

санітарно- технічного стану

Лебединського закладу ЗСО І – ІІІ ступенів № 7

Сумської області

 

  1. Відомча належність Управління освіти, молоді та спорту виконкому  Лебединської міської ради
  2. Розміщена в типових будовах, в спеціально побудованих, в пристосованих, погано пристосованих
  3. Рік побудови об’єкта (на скільки місць розраховано) __1989 рік, на 1296 місць
  4. Кількість будов 1   
  5. Контингент учнів_601  
  6. Загальна площа будов (м2) 6509 м
  7. Площа пришкільної ділянки 3 га в т.ч.

           спортивної зони 1 га

           навчально-дослідної ділянки 0,5 га

            зони відпочинку господарської зони_ 1,4 га

  1. Корисна площа будов на 1 учн.місце (кв.м.)  7 м
  2. Площа пришкільної ділянки на 1 учн. місце (кв.м.) 3,2 м 
  3. Забезпечення теплом: за рахунок квартальної котельні
    Температура на об’єкті в зимовий час__17- 18С
  4. Водозабезпечення: централізоване, від мережі міського водогону.

          Наявність холодної і гарячої води на об’єкті (є чи немає (підкреслити)

           Наявність питтєвих фонтанчиків (бачків)__є , скільки — 3 (не використовуються)

    12. Санітарно- бактеріологічні показники питтєвої води: по показникам, що визначались, вода питна   

          відповідає вимогам нормативної документації.

     13. Каналізація: центральна, вигрібна (підкреслити)

     14. Перевірені всі види заземлення контурів (дата останнього виміру) травень 2021 року

     15. Освітлення: штучне, природне (підкреслити). Відповідальність нормам відповідає

     16. Забезпечення меблями згідно вікових особливостей дітей 1-4 класи 100% 5-9 класи 100%

      17. Потреба в яких розмірах меблів:_______________________________

      18. Склад і характеристика основних параметрів:
Кабінети, їх кількість :  29

Української мови            —   4

Зарубіжної літератури    —  1

Історії                               —  2

Географії                         —  1

Математики                     —  2

Фізики                               —  1

Хімії, біології                    —  2

Іноземної мови                —  5

Естетичного виховання  —  1

Обслуговуючої праці      —   2

Кабінету Захисту України — 1

Основ здоров’я                —  1

Інформатики                    —  2

Майстерні:

По обробці металу          —  1

По обробці дерева          —  1

Комбінована                    —   -

Лаборантські:

Кабінету хімії                   —   1

Кабінету фізики               —   1

Кабінету біології              —   1

Інструментальна              —  1

Класні кімнати:

для 1-4 класів (число)  8,   к-ть місць  280
для 5-9 класів   13

Спортивний гімнастичний зал                     —           1

ігровий зал                                                    —           1

Роздягалка                                                    —           4

Актова зала                                                   —           1

Бібліотека                                                      —           1

Кімната дитячих об’єднань                          —           1

Кабінет лікаря                                               —           1

Кабінет психолога                                         —           1
І психологічної розрядки                               —           1

Кабінет директора школи                             —           1
Кабінет заступника директора                     —           2

Спальні кімнати для шести річок                 —           2

Внутрішні туалети                                         —           12

На скільки місць                                            —           18

Спортивний майданчик, обладнаний спортивним інвентарем  1

19. Наявність харчоблоку ( є чи немає підкреслити), розміщений на І поверсі учбового корпусу.

  1. Забезпечення гарячою, холодною водою: забезпечений гарячою водою за рахунок трьох автономних водонагрівачів по 100 л, та 2 електрокотлів ємністю по 60 л., холодною водою від мережі міського водогону.
  1. Працює на сировині чи полуфабрикатах (підкреслити): працює на готовій продукції та на сировині, яка в подальшому проходить кулінарну обробку.
  2. Наявність обробних цехів (яких): розробний, варочний, м’ясний, овочевий, миття посуду.
  3. Забезпеченість: холодильними установкамипобутовий холодильник з морозильною камерою – 2, холодильна шафа – 1, холодильна камера – 1 ;
  4. технологічним обладнанням картоплечистка, м’ясорубка, протірочна машина, пекарська шафа, овочерізка, тістомісильна машина, електроплити – 2 на 7 комфорок, жарочна шафа,  електропательня;
  5. посудом: кухонним та столовим посудом забезпечені;
  6. робочим інвентарем:_ножі, розділочні столи: м’ясо сире, м’ясо варене, овочі сирі, овочі варені, риба сира, риба варена, хліб, мучний стіл.
  7.  Вентиляція харчоблоку ( є, немає ): примусово – витяжна, природна.
  8.  Каналізація ( є чи немає підкреслити) центральна

  Доступність навчальних приміщень для осіб з інвалідністю — кнопка виклику

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас формат організації дистанційної освіти у закладі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень