Підвищення рівня управлінської спроможності з питань організації харчування
Для підготовки керівників закладів загальної середньої освіти з реалізації цілей Програми реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти 2, 9 та 16 квітня 2024 року було проведено три сесії методичного семінару-тренінгу з підвищення рівня їх управлінської спроможності з питань організації харчування. Участь у заході взяли Ірина Харченко, директор закладу, та Ольга Безкоровайна, заступник з навчально-виховної роботи. Спікери зустрічей методичного семінару-тренінгу підняли питання організаційної діяльності на реалізації нормативних актів щодо шкільного харчування, вимоги щодо впроваження системи НАССП, здорового харчування та формування його культури.
Модерацію заходу здійснювала Валентина УСПЕНСЬКА, кандидат педагогічних наук, доцент, керівник лабораторії здоров’яспрямованої освіти Сумського ОІППО. Означена лабораторія здійснює науково-методичний і навчальний супровід освітніх питань з реформування системи шкільного харчування та є виконавцем програми методичного семінару-тренінгу.