A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7
Лебединської міської ради Сумської області

Запрошуємо для навчання в 10-х класах

Дата: 06.04.2023 15:11
Кількість переглядів: 16

   Вибір навчального закладу для своєї дитини — одне з найважливіших рішень у житті батьків. Якщо ви хочете розкрити індивідуальність дитини, хочете, щоб ваша дитина стала лідером в житті, Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 гостинно відкриває для вас двері, бо це простір можливостей та територія розвитку!  Слоган «Тут варто навчатися!» - це про нас. Наш заклад – унікальне поєднання досвідчених педагогів й талановитих та обдарованих дітей, новітніх технологій та демократичних підходів у навчанні. Якщо ви мрієте, аби Ваша дитина стала успішною, полюбила навчання та набула необхідного їй соціального досвіду – тоді Вам до нас!

У нашому закладі на вас чекають: безпечні, сучасні, комфортні умови, високопрофесійний доброзичливий педагогічний колектив та партнерські стосунки. Тут ваша дитина має можливість здобути якісну освіту, яка дасть їй впевнений старт для вступу до омріяного закладу вищої освіти та реалізації найамбітніших планів! Розкриттю потенціалу Вашої дитини й визначенню пріоритетів для вступу у вищі навчальні заклади допоможуть: поглиблене вивчення іноземної мови, безкоштовні консультації, факультативні курси.

Старшокласники – це потужна складова освітнього процесу та шкільного життя в цілому, адже учнівське самоврядування в закладі – активне і свідоме. Воно втілює в життя яскраві й сучасні проєкти, що є такими цікавими та захопливими для нинішньої молоді.

Тут варто навчатися! Нехай Вас не лякають високі вимоги й навантаження, адже пам’ятаймо: Через терни до зірок!

Ми чекаємо на цілеспрямованих, готових до саморозвитку та самовдосконалення юнаків та дівчат, охочих навчатися в атмосфері конструктивної взаємодії, наполегливої праці та творчості!

Якщо ви прийняли рішення, починайте діяти!

Алгоритм дії для реєстрації у 10-й клас:

Переконливо просимо вказувати достовірну інформацію. Якщо інформація у заяві не відповідатиме оригіналу документа, то заяву буде анульовано.

Дякуємо за співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас формат організації дистанційної освіти у закладі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень