Питання реформування шкільного харчування
На виконання п. 1.2. «Програми реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в закладах загальної середньої освіти Сумської області затвердженого Розпорядження Сумської ОДА, Сумської ОВА No 734-ОД від 21.12.2023, з метою надання необхідної методичної та консультативної допомоги щодо дотримання вимог законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів, з питань НАССР і програм-передумов для осіб, відповідальних за організацію харчування в закладах освіти, та операторів ринку, що надають послуги у сфері харчування дітей 6 лютого 2024 року Ольга Безкоровайна, заступник керівника, та Ольга Гадайчук, кухар закладу, взяли участь у обласному семінарі «Ризики пов’язані з закупівлею та надходженням сировини в заклади освіти. Запобіжні заходи. Навчання відповідального персоналу. Дії в суперечливих ситуаціях».
У ході веб-конференції розглянуто зміни в харчовому законодавстві які відбулися в кінці 2023 року, про нове в відборі зразків та нормативних документах щодо показників безпечності харчових продуктів, звернути увагу на те, що треба зробити, щоб отримати бажану продукцію при формуванні тендерної документації.