A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7
Лебединської міської ради Сумської області

новини

Дата: від до Скинути

Безпечний простір

      У цей складний час всі громадяни України, а особливо, діти, перебувають у гострому стресовому стані та потребують якісної психологічної підтримки від спеціалістів. Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді» (People in Need, PIN) активно працює у цьому напрямі, надаючи всіляку психосоціальну допомогу і підтримку мешканцям України з 2014 року.

14:57 17.03.2023

Науковий пікнік «Таємниці числа П»

З метою розвитку пізнавальної активності здобувачів освіти, творчих здібностей, формування науково-інформаційної культури, розширення пізнавального досвіду, розвитку математичного і логічного мислення, виховання стійкого інтересу до математики у Лебединському ЗЗСО І-ІІІ ст.№7 у 8-А класі відбувся науковий пікнік «Таємниці числа П», з нагоди свята, яке святкують 14 березня.

14:42 16.03.2023

Професія вчителя - особлива.

Учитель надає освітні послуги, знайомить із світом, працює над збереженням життя і здоров'я наших дітей. А діти - наш скарб, який треба берегти якнайкраще. У 2023-2024 навчальному році я запрошую діток до команди найкмітливіших, найрозумніших, найвинахідливіших, найдрайвовіших здобувачів освіти 1 -А класу. Молода, але досвідчена. Енергійна, але поміркована. У роботі здійснюю діяльнісний підхід, є для учнів наставником і партнером. А девізом для мене є улюблений вислів "Через гармонійні стосунки в колективі розвиваю індивідуальні таланти кожної особистості."

14:39 16.03.2023

Найбільше щастя займатися улюбленою справою.

З 1 вересня 2023 року я стану першим вчителем для чарівних діток, майбутнього нашої мирної України, здобувачів освіти 1-Б класу Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ст.# 7 Лебединської міської ради Сумської області. А зараз кожен мій день зігрітий спілкуванням із дітьми та втіленням нових креативних ідей нашого шкільного парламенту. Люблю своїх учнів всякими: талановитими чи лінькуватими, веселими чи сумними, спокійними чи непосидючими…Спілкування з ними це свято в ці непрості часи. Все буде Україна! Оксана Мороз

14:38 16.03.2023

Урок профорієнтації "Обери професію своєї мрії"

      15 березня 2023 року у прямому ефірі національного телемарафону «Єдині новини» відбувся Всеукраїнський урок з профорієнтації за участі провідних українських роботодавців і кар’єрних радників для учнів 7-11 класів. Всеукраїнський урок з профорієнтації є щорічним заходом, який реалізується в межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

11:15 15.03.2023

Урок Безпеки у новоствореному Кабінеті

         У 6- Б класі був проведений Урок Безпеки. Проходив він у новоствореному Кабінеті Безпеки. На часі питання безпеки життєдіяльності людини. Особливо гостро воно стоїть перед канікулами, коли діти знаходяться вдома, часто без нагляду дорослих. Та робота, яка проводиться повсякчас у школі,  є попереджувальною. Діти знають, що робити у випадках загрози їхньому життю. Вміють надавати першу допомогу, знають як убезпечити не тільки себе, а й інших.

14:18 09.03.2023

Вітаємо з перемогою

Урочистим вшануванням переможців всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» 28 лютого 2023 року в Сумській обласній філармонії завершився перший тур професійних змагань у номінаціях: «Захист України», «Основи здоров’я», «Фізична культура», «Початкова освіта».  Відео тут

14:10 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас формат організації дистанційної освіти у закладі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень