A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7
Лебединської міської ради Сумської області

новини

Дата: від до Скинути

Результат участі у Творчому конкурсі на екотематику

        Результат участі у Творчому конкурсі на екотематику від Екологічної нації не забарився. Еконація створила е-книжку з роботами учасників конкурсу. Збірка має понад 200 творчих праць дітей: це, зокрема, вірші, малюнки, оповідання, комікси та поробки. Читати: https://drive.google.com/.../1AbZpKKL2Pw0ZUPtsrUC.../view...

08:31 09.04.2024

Мрії збуваються!

     Поліна Попільнух ,учениця 11 класу закладу, стала золотим призером Олімпіади геніїв 2024 і отримала екоквиток, який дає їй можливість представляти свій проєкт у США. Кожного разу думаю про те, з якими талановитими дітьми доводиться працювати. Я пишаюся своїми учнями і думаю про позитивні емоції, які відчуваю, коли мої учні перемагають у таких широкомасштабних конкурсах! Головне - це правильна мотивація, віра в кожного з них і любов до того, що робиш! Дякую, Полінко, за співпрацю і бажаю гідно представити свою роботу на світовому рівні!  Людмила Утка, учитель української мови

08:00 09.04.2024

Батарейки, здавайтеся!

      Шкільний парламент закладу долучився  до впровадження Всеукраїнської громадської соціальної ініціативи, діяльність якої спрямована на впровадження культури належної утилізації небезпечних побутових відходів в Україні, популяризацію збору відпрацьованих елементів живлення, їх переробки та поширення ідей соціального підприємництва у цій галузі. Збір батарейок 2024 оголошується відкритим!

14:33 07.04.2024

Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат

        04-05 квітня 2024 року  на базі Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 пройшов очний 2-денний тренінг «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат з української мови та літератури» для учителів української мови та літератури освітніх закладів міста. Тренер – Зоя Киях, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Роменської міської ради Сумської області, говорила про актуальність понять освітні втрати/освітні розриви, значимість надолуження навчальних втрат з української мови та літератури. Педагоги вчилися, як працювати з текстами для надолуження освітніх втрат,  вчилися досліджувати мовлення, говорили про надолуження навчальних втрат з усної взаємодії в базовій та старшій школі. Під час зустрічі обговорювалися питання письмової взаємодії на уроках мови та літератури, інтегрованого навчання як інструменту надолуження освітніх втрат мовно-літературної галузі, діагностування в процесі надолуження освітніх втрат та вимірювання навчальних втрат мовно-літературної галузі, дизайн процесу подолання втрат, компетентнісний підхід у навчанні.

11:38 06.04.2024

Формувальне оцінювання: змінюємо підходи

     Під час весняних канікул учителі початкових класів розширили знання про систему оцінювання здобувачів освіти НУШ. У рамках засідання методичної спільноти (керівник - Алла Бендюг) був проведений квест на тему "Формувальне оцінювання: змінюємо підходи". Формувальне оцінювання – це шлях, який приводить до результату, а підсумкове – сам результат. Формувальне оцінювання підтримує впевненість учнів у тому, що кожен із них здатен покращити свої результати, оскільки учням наводяться приклади того, що від них очікують.

08:19 05.04.2024

Засідання гуртка літературознавства

      Сумське територіальне відділення МАН України. Сьогодні відбулося чергове засідання гуртка літературознавства під керівництвом Валентини Владимирової. На конференції говорили про Тараса Григоровича Шевченка. Віталій Стрільник, учень 8-А класу закладу, виступив із доповіддю про перебування поета на Лебединщині,а Наталія Горлач, учениця 7-Б класу, продекламувала вірші Тараса Шевченка. Зустріч відбулася в атмосфері доброзичливості, обміну цікавою інформацією, взаємопідтримки та гордості за причетність до таланту Великого генія української літератури. Дякуємо учасникам конференції та Валентині Миколаївні за зустріч!. 

07:55 04.04.2024

7-Б на канікулах

         Ще до війни, якраз на 24 лютого була запланована екскурсія до пожежної частини. На жаль, тоді вона стала неможливою. Але слово потрібно  тримати.  Пожежники справжні чоловіки: мужні, сміливі, витривалі. Під час війни вони розширили межі своїх можливостей і стали ,майже, суперменами! Дякуємо за екскурсію рятівникам і бажаємо їм легких чергувань! Людмила Утка, класний керівник

07:40 03.04.2024

Обласна науково-практична конференція Перший крок у науку

    30 березня відбулася обласна науково-практична конференція Перший крок у науку. Цього року в її роботі взяли участь 148 юних дослідників Сумщини. Із них дванадцять - здобувачі освіти Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів #7. Вітаємо наших учнів і наукових керівників із перемогами, які засвідчують рівень фахової майстерності й готовності до викликів у освітньому процесі.

08:22 31.03.2024

#тижденьпоезії2024: Мій дім там, де мої книжечки

      У рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» семикласники закладу (учитель Безкоровайна О.В.) презентували домашні бібліотеки, долучившись до флешмобу "Мій дім там, де мої книжечки"

11:28 23.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас формат організації дистанційної освіти у закладі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень