A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Лебединський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7
Лебединської міської ради Сумської області

новини

Дата: від до Скинути

#тижденьпоезії2024 Літературний клуб «Творча хата»

      У рамках Всеукраїнської акції "Національний тиждень читання. Тиждень поезії" учні закладу познайомилися з діяльністю літературного клубу "Творча хата", що працює у стінах Лебединської центральної міської бібліотеки. Куратор клубу Любов Авруцька запросила здобувачів освіти 9,8 класів (учителі Еліна Литвинчук, Ольга Безкоровайна) на віртуальну гостину-знайомство, на засідання клубу, учасниками якого є Оксана Мороз, Богдана Гусак, Олександр Сердюченко, Валентина Кривенчук та інші місцеві митці. До кожного з них по-різному приходить натхнення творити поезію і у кожного є своя Муза, яка надихає. 

13:24 22.03.2024

#тижденьпоезії2024: сучасне поетичне слово

 З метою популяризації читання серед дітей у 9-В класі (учитель Валентина Деменко) було проведено зустріч із письменницею Оксаною Мороз. Присутні звернули увагу на роль поетичного слова під час великої війни, бо поезія першою реагує на всі події. Здобувачі освіти пройнялися змістом творів О. Мороз з розділу "Сучасна українська поезія". Письменниця надає важливого значення поняттю "дім". Учні зрозуміли, що в цей важкий час "дім" для всіх українців не тільки частина родини, але й Україна. Ознайомившись із змістом поезій, діти зрозуміли, що твори є розрадою і підтримкою, що вони дають сили для боротьби та перемоги.

14:48 20.03.2024

#тижденьпоезії2024 Знайомство з новими іменами

      У рамках Національного тижня поезії здобувачі освіти 5-А класу(учитель Олена Тараспольська) ознайомились із творчістю української авторки Маргарити Іщук. До лютого 2022 року поетеса жила в Бучанському районі на Київщині. Змушена була залишити домівку через значні руйнування й окупацію. Живе із сином у Польщі, але серце її в Україні. Вона мріє про повернення додому і про Перемогу.Проводить благодійні лотереї ( як майстер дитячої іграшки), пише вірші, які надихають таких же жінок, позбавлених дому, триматися й бути сильними. Усе буде Україна! 

12:05 20.03.2024

#тижденьчитання2024: подаруй книгу бібліотеці

  З метою популяризації читання як життєвої практики серед дітей, учнівської молоді здобувачі освіти 7-9 класів закладу у рамках #тижденьчитання2024 провели акцію "Подаруй книгу бібліотеці"

11:58 20.03.2024

#тижденьпоезії2024 Ріки незмінно течуть додому

       З метою розвитку читацької компетентності, залучення здобувачів  освіти до читання,  відвідування бібліотек, а також привернення уваги до українського книговидання та літератури,  виховання патріотизму та національної гідності    учні 6-Б класу (учитель Тетяна Плохута) взяли участь у квесті до  Тижня читання 2024 – ДІМ,  гаслом якого став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». На 1 етапі квесту школярі  розгадували кросворди та створювали лепбуки, на 2 етапі намалювали ілюстрації до слова ,,Дім", на з етапі виразно читали поезії та створили ,,Абетку корисних посилань" для читання" 

20:52 19.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас формат організації дистанційної освіти у закладі?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень